Ingredience:Omáčka:
seitancibule
kmín, červená paprika, sůl, pepř
zeleninový vývar
kukuřičný škrob
Knedlíky:
vařené kroupyovesné vločky
špaldová mouka
Postup:
1/ Seitan nakrájím na kousky, osmahnu na cibulce, přidám kmín a papriku, zaleju zeleninovým vývarem, dusím cca 20 minut, zahustím kukuřičným škrobem.2/ Knedlíky - vločkovo-kroupové: předem vařené kroupy rozmixuji, přidám vločky předem namočené v horké vodě, trochu mouky, a tvaruju noky, vařím ve vařící osolené vodě, dokud nevyplavou na povrch.
3/ Podávám s poduseným zelím..
tak tohle urcite musim vyzkouset.jen bych se rada zeptala na aspon pribliznou gramaz ingredienci u knedliku?dekuju
OdpovědětVymazatNo předběžná - já obvykle dělám dle odměrky na 100 ml - a dávám vždy vařit 2 odměrky krup a 1 odměrku vloček...zkuste, ono to vždy nějak dopadne a mouka jen na dohuštění
OdpovědětVymazat