Suroviny:
2 ks kuřecích prsou2 lžíce olivového oleje
tymián, červená sladká paprika, pepř, mořská sůl
5 ks červených brambor
1 ks papriky
1 ks červené cibule
rozmarýn
Zeleninový salát - dle chuti každého...
1) Brambory rozkrájím na čtvrtky a dám na pečící papír na plech, přidám cibuli na čtvrtky a papriku. Zakápu olivovým olejem, posypu tymiánem a rozmarýnem, dám péct na horkovzduch při 180 stupních na 25 minut.
2) Kuřecí prsíčka opepřím, osolím, přidám tymián a červenou papriku a na troše olivovém oleje rychle opeču. Do šťávy z masíčka přileju trochu vody a sojovou Shoyu omáčku a nechám chvíli povařit.
3) Obojí hotové podávám se zeleninovým salátkem.
Žádné komentáře:
Okomentovat