středa 3. října 2012

Rýžová kaše

Měla sem moc ráda krupicovou kaši, ale protože nemohu kravské mléko, vymyslela jsem si variantu jinou, s mlékem buď rýžovým nebo ovesným nebo jakýmkoli jiným, a chutná mnohem lépe a vůbec nezatěžuje žaludek...

Suroviny:

300 ml rýžového, ovesného nebo sojového mléka
6 lžic rýžových vloček
1 lžička kokosového oleje

půl lžičky stévie nebo třtinového cukru
1 lžička kakaa

Postup:

1) Dám vařit rýžové mléko, až se zahřeje zamíchám do něj rýžové vločky.
2) Do hrnce po mléku dám kokosový olej a nechám rozehřát.
3) Kaši posypu kakaem a stévií, nakonec přileju trochu kokosového oleje.



Žádné komentáře:

Okomentovat