čtvrtek 11. října 2012

Kuřecí prsíčka s pečenými brambory a zeleninovým salátkem

Suroviny:

2 ks kuřecích prsou
2 lžíce olivového oleje
tymián, červená sladká paprika, pepř, mořská sůl

5 ks červených brambor
1 ks papriky
1 ks červené cibule
rozmarýn

Zeleninový salát - dle chuti každého...

1) Brambory rozkrájím na čtvrtky a dám na pečící papír na plech, přidám cibuli na čtvrtky a papriku. Zakápu olivovým olejem, posypu tymiánem a rozmarýnem, dám péct na horkovzduch při 180 stupních na 25 minut.
2) Kuřecí prsíčka opepřím, osolím, přidám tymián a červenou papriku a na troše olivovém oleje rychle opeču. Do šťávy z masíčka přileju trochu vody a sojovou Shoyu omáčku a nechám chvíli povařit.
3) Obojí hotové podávám se zeleninovým salátkem.


Žádné komentáře:

Okomentovat